Airline Express 2022 * vervolg 30ste editie*

Speeddaten met 10 vertegenwoordigers van airlines, een leuke en informatie avond beleven met presentaties van 15 minuten, een heerlijk uitgebreid buffet samen met collega’s en kans maken op fantastische prijzen?

Schrijf je nu in voor de Airline Express 2020

Conform onderstaande indeling kan er een voorkeur gegeven worden voor groep A, B of C waarna volgens een "kloksysteem” de presentaties van genoemde airlines gevolgd moeten worden. In de laatste twee ronde kan worden aangeschoven bij elke willekeurige airline naar keuze. Let op: De keuze voor de groep blijft een voorkeur om de agenten gelijkmatig over de groepen te kunnen indelen.

Deelnemende Airlines 2022: (SCHIPHOL 3 OKTOBER VOL)


GATE A


GATE B


GATE C

China Airlines


EVA Airways


Korean Air

Emirates


Qatar Airways


Etihad Airways

Air Transat


Air Canada


AeroMexico

Qantas


Saudi Arabian Airlines


Air Europa

Finnair


Icelandair


El AL

Lufthansa Group


Condor Arilines


KLM

TAP


Discover the World**


ITA Airways

Croatia Airlines


Turkish Airlines


LOT Polish Airlines

free flow


free flow

free flow

** GSA Air Malta 

free flow = laatste 3 ronde airline naar keuze

Deelname aan de Airline Express 2022 is mogelijk voor alle medewerkers uit de reiswereld en is geheel gratis. Tijdens het eindspel maakt iedereen kans op tickets naar Europese en Intercontinentale bestemmingen.

Aanvang is vanaf 17.30 uur en afsluiting is rond 22.00. Het buffet is geopend van 17.30 -19.00 uur. De presentaties beginnen om 19.15 uur. Voor annuleringen (inclusief no shows) binnen 3 WERKDAGEN worden € 50 kosten in rekening gebracht.


 

 

Nieuws

PASRA Nieuws