Garuda Indonesia


GARUDA INDONESIA: A ‘5 STAR AIRLINE’

Beleef de gastvrijheid van de Indonesische cultuur aan boord bij Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaat-schappij van Indonesië. Met meer dan 65 binnenlandse bestemmingen brengen wij de passagier met onze moderne vloot naar onder meer Jakarta, Bali, Lombok, Surabaya, Yogyakarta en Ambon in comfort en stijl. Ook buiten Indonesië worden er maar liefst 17 internationale bestemmingen aangevlogen waaronder Singapore, Maleisië en Australië.

 

De enige non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht!

Ervaar de vele voordelen, met onze unieke non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht in een gloednieuwe, ultramoderne Boeing 777-300ER met aan boord First, Business en Economy Class!

 

Deze directe verbinding brengt u in slechts 13,5 uur van Amsterdam naar Jakarta. Bespaar tot 4 uur aan reistijd en heb geen last van een overstap midden in de nacht. U komt daadwerkelijk uitgerust aan in Indonesië. De retourvlucht bieden wij zowel non-stop als met een tankstop in Singapore aan, afhankelijk van de vluchtdag.

 

De Beste Economy Class ter wereld vanuit Nederland
Passagiers genieten van de in 2013 tot World’s Best verkozen Economy Class en Economy Class seats. Deze klasse biedt ruime stoelen met een unieke 3-3-3 configuratie, waar menig andere luchtvaartmaatschappijen een 3-4-3 configuratie hebben in hetzelfde soort toestel en daarbij producten zoals Economy Plus en Comfort Class aanbieden voor een meerprijs, waar onze passagiers al genieten van deze voordelen in de standaard Economy Class met onder andere een ruime stoel en 30 kg bagagevrijdom.

 

In lijn met de continue verbetering van onze services is Garuda Indonesia sinds 2014 door Skytrax geëerd met de exclusieve status van "5-Star Airline” en in 2016 verkozen tot World’s Most Loved Airline. Tevens heeft Garuda Indonesia in zowel 2014, 2015 als 2016 de titel "World’s Best Cabin Crew” ontvangen. Wij bieden dus niet alleen goede verbindingen in een modern toestel, maar staan daarnaast garant voor professionele service met een glimlach!

 

First & Business Class

De Boeing 777 biedt ook First Class aan waarin passagiers ongekende luxe en privacy kunnen ervaren. U kunt genieten van extra’s zoals een persoonlijke assistent voor en na de vlucht, toegang tot First/VIP lounges en nog veel meer. Ook onze unieke Business Class, met onder andere een chef de cuisine aan boord, voorziet perfect in de luxueuze ervaring. Business Class passagiers genieten van een ruime 1-2-1 configuratie met gangpadtoegang voor elke stoel. Deze stoelen zijn eenvoudig aan te passen tot volledige platte bedden om te genieten van een goede nachtrust.

 

Extra services

Garuda Indonesia voorziet in alle soorten wensen. Zo bieden wij in onze nieuwe Boeing 777-300ER Wi-Fi aan boord, Personal Touch Screen Entertainment system inclusief Live TV. En wat dacht u van naast uw standaard bagage kosteloos tot 23kg aan sportbagage meenemen op reis? Zelfs na de vlucht kunt u met ons Boarding Pass True Value programma van extra voordeel genieten bij onze vele partners op diverse bestemmingen.

 

Sinds maart 2014 zijn wij lid van luchtvaartalliantie SkyTeam. Hierdoor kunnen wij onze reizigers goede aansluitingen bieden en kan men, naast de voordelen van het Garuda Miles lidmaatschap, profiteren van de Frequent Flyer programma samenwerking tussen de diverse SkyTeam carriers zoals KLM’s Flying Blue, waardoor de passagier ook op een Garuda Indonesia vlucht gemakkelijk mijlen kan sparen of verbruiken!

 

Bagagevrijdom

First Class: 50 kg ruimbagage, 10 kg handbagage en handtas/laptop

Business Class: 40 kg ruimbagage, 10 kg handbagage en handtas/laptop

Economy Class: 30 kg ruimbagage, 7 kg handbagage en handtas/laptop

 

De zakelijke voordelen

Naast de reeds genoemde voordelen bieden wij aantrekkelijke tarieven naar onze vele bestemmingen wereldwijd. Voor zakelijke reizigers kunnen wij nog scherpere tarieven en meer voordelen bieden. Interesse? Neem contact op ons op.

 

Contact:

E-mail: sales@garuda-indonesia.nl

Leisure Sales: Farouk de Vries

Corporate Sales: Kenneth Moes

 


 

Nieuws

PASRA Nieuws