Korean Air
Korean Air
Schiphol Boulevard 161
1118 BG Schiphol Airport

Telefoon: 020 - 655 6333

Slogan – ‘’EXCELLENCE IN FLIGHT’’

Dienstregeling:

O AMS-ICN / KE0926 & KE5926

O ICN-AMS / KE0925 & KE5925

Bedrijfs profiel:


Korean Air is opgericht in 1969 en opereert vanaf twee hub’s: Namelijk Seoul Incheon (ICN) en Seoul Gimpo (GMP) airport. Dagelijks vertrekken van deze vliegvelden meer dan 420 passagiersvluchten naar maar liefst 123 bestemmingen in 43 landen. Korean Air vervoerde in 2017 circa 28 miljoen passagiers. Korean Air beschikt over een vloot van in totaal 175 moderne toestellen. Korean Air is tevens ook medeoprichter van het huidige SkyTeam wat in 2000 in het leven werd geroepen.

 

Korean Air verbindt Azie met het Europees continent met maar liefst 11 bestemmingen in Europa.Volgens de statistieken van Skytrax beschikt Korean Air over een van de grootse beenruimtes in de Economy Class met maar liefst 86,4 cm (34inch) dat is ook meteen de reden dat Korean Air niet met een ‘’tussenklasse’’ en of een Comfort Premium Economy klasse opereert of zal opereren.

Skypass:

Met het SKYPASS-programma kunnen Korean Air passagiers SKYPASS Miles sparen en verdienen. Korean Air kent drie Skypass categoeriën, namelijk: Morning Calm, Morning Calm Premium en Million Miler. Momenteel heeft Korean Air 22 miljoen Skypass leden. 

De Lounges van Korean Air:

Bent u op zoek naar een plek om even tot rust te komen? Bezoek dan een van de lounges van Korean Air! Hier vindt u alles wat u mag verwachten van een hoogwaardige lounge. Vergaderruimtes, Massagestoelen, Zakelijke Vipsuites, Doucheruimtes, Slaapvertrekken, Kranten en tijdschriften en draadloos internet. Korean Air passagiers kunnen wereldwijd gebruik maken van maar liefst 113 lounges. Maar liefst 21000 Korean Air medewerkers zijn dagelijks operationeel om Korean Air passagiers een onvergetelijke vliegervaring te bezorgen.

Meer informatie over de vliegschema’s, vliegroutes, dienstregeling en partners is te vinden op www.koreanair.com of in uw reserveringssysteem. 

Wij zien u graag aan boord ! 

Nieuws

PASRA Nieuws