Air Mauritius

AIR MAURITIUS

Schiphol Boulevard 117

WTC, Tower B, 7th floor

1118 BG Luchthaven Schiphol

Netherlands

Tel. +31 20 3330364 (during office hours from Monday to Friday, 09.00 – 17.30)

Email: MKAMS@airmauritius.com (also for group requests)

For reservation queries please contact: reservations_mru@airmauritius. com or tel +230 2077070

Sales contacts:

Linda Morais – Sales Executive

Jan-Willem ter Mull – Sales Support

Tel: +31 20 3330364

Email: mkams@airmauritius.com 

website: www.airmauritius.nl

Vlieg met Air Mauritius dagelijks vanuit Amsterdam, via Parijs, naar Mauritius. De vluchten tussen Amsterdam en Parijs worden uitgevoerd door onze partners KLM of Air France. Passagiers stappen makkelijk over in Terminal 2 op de luchthaven Charles de Gaulle (van 2F naar 2E vv). Naar de bagage heeft men geen omkijken, deze haalt men op de eindbestemming pas van de band.

De Air Mauritius vluchten worden uitgevoerd met uiterst moderne en brandstofzuinige Airbus A350-900 langeafstandsvliegtuigen met sfeervolle LED ambiance verlichting. De passagiers krijgen een warm welkom en genieten van de Mauritiaanse gastvrijheid vanaf het moment dat ze aan boord gaan. In de economy class reist men comfortabel dankzij de ruime cabine (3-3-3 configuratie), bredere stoelen met voetsteunen, meer beenruimte en ruime handbagagecompartimenten. Er is een uitgebreid entertainmentsysteem met HD beeldschermen. Wi-Fi service (tegen betaling) aanwezig. Een enkele keer, om operationele redenen, wordt de Airbus A340-300 op deze route ingezet. Dit type toestel beschikt ook over een modern interieur en entertainment systeem (echter zonder WiFi).

Bij de reis is een complete maaltijdservice en een keuze uit het uitgebreide assortiment dranken inbegrepen. Mits van te voren geboekt, is tegen betaling een champagneservice aan boord mogelijk om bijvoorbeeld aan een huwelijksreis of speciale gelegenheid extra cachet te geven. In de economy class mag men gratis 1 stuk ruimbagage van max 23kg en 1 stuk handbagage van max 7kg meenemen.

In de business class reist men in stijl en geniet men van extra comfort en persoonlijke service. De stoelen (cabine met 1-2-1 configuratie) zijn door middel van één druk op de knop te veranderen in een comfortabel bed. Het entertainment is op een groot (17 inch) beeldscherm en Wi-Fi is gratis gedurende de hele vlucht. De heerlijke maaltijden, bereid door topchefs, worden geserveerd met bijpassende wijnen of een drankje naar keuze.

Wanneer men business class reist mag men 2 stuks ruimbagage van max 32kg per koffer en 2 stuks handbagage van max 7kg elk meenemen., krijgt men prioriteit op de luchthaven bij het inchecken, voorrang bij het aan boord gaan en uitstappen en bij het afhalen van de bagage. Bovendien mogen de business class passagiers gebruik maken van de lounges op de luchthaven.


 

Nieuws

PASRA Nieuws